Whistler, födelsedag, sjukdom, Sofias hjärnskakning och bilder från Golden.

Avslutningsfest i onsdags i Golden med temat "Tight and Bright" vilket gjorde att fantasin och klädesvalen fick gå loss. Tighta shorts och en rosa kavaj modell tight med en röd skarf blev receptet. Så där lagom gay (glatt). Alla såg förjävliga ut och det va hur kul som helst. Tråkigt att lämna Golden dock som varit skitbra. Mycket trevligt folk och skön stämning överlag! Dessa bilder har Amelie så dom får jag lägga upp senare.


På söndagen va det förövrigt "Gaper-day" på berget. Vi klädde ut oss som vanligt och visade hur man åker bräda på 80tals vis. Grym dag som avslutades med utgång. Ovanligt... Inte konstigt man är sjuk nu efter några riktigt hårda veckor på slutet.







Dagen efter skulle bli städdag av huset (big ass house btw). Klockan 16.00 var fortfarande alla helt förstörda. Inte nog med bakruset så hörde Martin av sig om deras bil som fortfarande stod kvar i Golden osåld. Precis vad man vill ta tag i dagen innan avresa med bakfylla och ett hus att städa :D Vi lyckas iaf sälja den till en bilförsäljare som officiellt heter "Rick the Dick".

350$ för en fullt fungerande bil är ett rån men de andra ville bara få den avskriven så dom inte hade ansvar för den mer. Våran truck har krånglat en del under säsongen så det va dags att ta tag i det efter att den brutit ner på kvällen. En ny tändningsmodul och en turligt bokad tid hos en mekaniker gjorde saken biff. Den höll hela vägen till Whistler! Det tog ungefär 10timmar hit. Normalt sett segt men med tanke på all fin natur mm så kändes det som att resan gick snabbare än väntat! Områdena runt Kamloops är skitcoola. Stora kullar/berg med riktigt västern utseende. Riktigt cowboy.


Parkerar bilen i ett underjordsgarage och tar hissen direkt upp till rummet! Inte lite lyxigt.. Där sitter Kalle och Mikael och myser. Kul som fan att återse grabbarna som varit på egna äventyr sedan början på mars. Skidåkning i Mt Hood, resa till Hawaii och sedan Mexico. Det märktes att dom hade haft kul men samtidigt saknat att åka skidor/bräda. Mycket berodde på att deras bil bröt ihop och de inte klarade sig utan en där de va. Ski Bowl något hette stället.


Fyllde tillsammans med Sofia år igår. Blev inte riktigt som planerat. Jag blev sjuk och Sofia lyckades krascha i parken och fick hjärnskakning samt svullet ansikte. Sjukhus osv. Inge kul, vi får ta igen det någon annan dag. Kom lite snö på min födelsedag som vanligt ;D men det fick jag inte åka något av. Ett objektiv kom på posten också. Tokina Fisheye 10-17 zoom ska bli kul att testa!


Köpte en hoodie att åka i också. Röd och stor och go.


De andra är ute och åker i solsken. Klockan 16.00 ska vi ses på Amsterdam där de ska dricka öl och jag grönt te. Sedan ska dom på ett hiphop-band som heter Swollen Members från Vancouver. Spelar på garfs och är jäkligt bra. Funderar på att orka gå med!


Annars har jag väl lite annat gött att bjuda på också. För ett tag sedan stack jag och tjejerna till Revelstoke igen då åkningen va sådär i Kicking och vi ville se något annat. Lyckades pricka totalt solsken. Vi somnade alla tre när vi satt och åt lunch. Det kändes precis som att ligga på stranden på sommaren. Helt sanslöst gött. Blev en del åkning. Inge vidare med löst men vi hade kul ändå! Tills min bräda knäcktes. Andra för mig för säsongen vilket suger lite. Man är ju inte direkt gjord av pengar tro det eller ej! Börjar sina ordentligt nu förresten...:(

Vi hittade lite sköna hängdrivor att droppa i northbowl samt ett fint åk i south bowl efter en hajk.


För evigheter sedan hajkade jag och Amelie bort till ett fält under Molars där det finns ett fint klippband. Vi skulle egentligen till en lång pillowline men det blev för långt så vi stannade och hittade några här också.





Ha det fint!


Kommentarer
Postat av: pär bruno

Äntligen en uppdatering. Krya på dig!

2008-04-16 @ 15:51:10
Postat av: amelie

Det var ingen dalig uppdatering. Du fick med ungefar halva sasongen dar ju! Nar kommer bilderna fran Whistler? Alla bilder fran tight n bright ligger pa Jims dator sa det ar bara att njuta!

Krya pa dig och grattis i efterskott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback